Praktijklocaties

We zijn gevestigd op drie locaties (Helmond, Eindhoven en Bladel). 

We zijn gespecialiseerd in scoliose behandeling, behandelen van chronische pijn en de motoriek van kinderen.

Praktijklocatie

Praktijk locatie Helmond

De praktijk is gevestigd aan de Mahoniehoutstraat 11 a. Tussen de Jorisschool en basisschool ’t Hout en in één pand met Odekerken Logopedie. Al vele jaren werd hier (kinder)oefentherapie gegeven door Heidi Schrijen. Later zijn er Monique, Milou en Melanie bijgekomen. In 2017 is Heidi gestopt met haar werkzaamheden in de praktijk en zet Brink kindertherapie haar werkzaamheden verder.

Praktijk locatie Eindhoven

Vanwege uitbreiding zijn we verhuisd van de Tongelresestraat 207 d naar Leenderweg 92 a. Op deze locatie bieden we behandelingen Oefentherapie Cesar/ Mensendieck, Schroth/ scoliose therapie, kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie aan. Er is een grote ruimte voor de behandelingen met kinderen. Daarnaast zijn beide ruimtes ingericht op de scoliose behandeling met wandrekken en spiegels. 

Praktijk locatie Bladel

In januari 2017 is Brink Kindertherapie verhuisd naar het gezondheidscentrum ’t Oude Klooster in Bladel. Een prachtige locatie midden in het centrum van Bladel.Op de locatie in Bladel kunt u terecht voor motorische en houdingsproblemen bij kinderen. Op deze locatie wordt ook scoliose behandelingen aangeboden voor alle leeftijden.  

Voor meer informatie neem contact met ons op.